/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  7" vinyl version of the Gamla Pengar - "Ingen Kan Allt, Men Alla Kan Dra Åt Helvete" EP. 500 copies on black vinyl, 3mm spine cover and printed innersleeves. Released by Gaphals.

  Includes unlimited streaming of Ingen kan allt - men alla kan dra åt helvete via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 5 days

    60 SEK or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    8 SEK  or more

   

lyrics

Stekt orm III
De som sitter vid makten, jag menar de som verkligen styr. Vars hundar som bundits i vår regering. Kanske vill de av folket förbli, men stryps av kopplet de sitter i? Så förändringar går det inte att rösta fram. Och saken den är så klar, ändå finns det så lite skam. För den med lägst moral blir mest lyckosam.

Poliser och politiker det är nog nu, det är slutet ni ser. Och ”frukten” som hänger från träden är de som korrumperat er.

Det finns blott två kategorier; vi är antingen verktyg, eller deras fiender. Jag har gjort mitt val. ”Jag har en dröm” var det en gång en vis man som sa, men han tystades. Och hans likar förföljs än idag. Med en skrupelfri lobbyism kan man lösa varenda tvist. Och ett bottenlöst kapital. Det som verkade helt otänkbart, bara vänta och se. För kan man köpa en människa så kan man ändra det.

Poliser och politiker det är nog nu, det är slutet ni ser. Och frukten som hänger från träden är de som korrumperat er.
Poliser och politiker ni valde sida för länge sedan. Och nu när vi lynchat husse förlorar ni beskyddaren. 

credits

from Ingen kan allt - men alla kan dra åt helvete, released October 14, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Gamla Pengar Sweden

Gamla Pengar is a punk band based in Gothenburg, Sweden. Releasing their music thru Gaphals and Beat Butchers in Europe, and thru Cricket Cemetery in the U.S.

contact / help

Contact Gamla Pengar

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code